• head_banner_01

Paraplyleverandør/produsent handelsmesser over hele verden

Som en profesjonell paraplyprodusent er vi utstyrt med ulike typer regnprodukter og vi bringer dem til hele verden.

umber
umber
umber

Helt siden vi hadde muligheter til å vise våre paraplyer til alle kunder, har vi vært på mange messer.Vi tok med golfparaplyer, sammenleggbare paraplyer, omvendte (omvendte) paraplyer, barneparasoller, strandparasoller og mer til USA, Hongkong, Italia, Japan og så videre.

fabrikk
fabrikk
fabrikk

Som en konsensus må paraplyleverandører utstyre seg med mange arbeidere for å passe de enorme etterspurte kvantitetsbehovene.Da kan kvaliteten være vanskelig å kontrollere siden det er tette manuelle operasjoner i produksjonsprosessen.Vi er imidlertid utstyrt med de fleste avanserte maskiner på markedet som vi kan minimere den manuelle betjeningen og operere mer med roboter.Derfor er kvaliteten vår mer under kontroll.Og vi kan produsere flere enheter på samme tid sammenlignet med andre.Dette er grunnen til at vi fikk flest navnekort på handelsmesser.

fabrikk
fabrikk

Vi har også utvidet vårt forretningsområde og kan ta våre kunder online for å se produksjonsanlegget vårt. Vi har ofte videosamtaler med våre kunder for å maksimere kundetilfredsheten og oppnå en vinn-vinn-situasjon.

Dessuten jobber vi ikke bare av oss.Vi fokuserer også på å nyte fritidslivet.Dette er noen bilder fra fotografen vår som fanger våre beste øyeblikk når vi er ute på turné.Vi har vært i mange fylker og områder som et selskap, Filippinene, Sør-Korea, Hongkong, Taiwan,.etc. Vi har som mål å utvide våre fotspor til flere land.


Innleggstid: 12-apr-2022