• head_banner_01

Hongkong Gifts & Premium Fair (HKTDC)

Som en ledende produsent av høykvalitets paraplyer, er vi glade for å kunngjøre at vi vil vise frem vår nyeste produktlinje på den kommende Canton Fair.Vi inviterer alle våre kunder og potensielle kunder til å besøke standen vår og lære mer om produktene våre.
Canton Fair er den største varemessen i Kina, og tiltrekker seg tusenvis av utstillere og besøkende fra hele verden.Det er den perfekte muligheten for oss til å vise frem våre nyeste produkter og få kontakt med kundene våre ansikt til ansikt.
På standen vår kan besøkende forvente å se vår nyeste kolleksjon av paraplyer, inkludert våre klassiske design, samt noen nye og spennende produkter.Vårt team av eksperter vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi mer informasjon om produktene og tjenestene våre.
Vi er stolte av kvaliteten på paraplyene våre og materialene som brukes til å lage dem.Våre paraplyer er bygget for å vare og tåler de tøffeste værforholdene.Vårt utvalg inkluderer paraplyer for enhver anledning, fra daglig bruk til spesielle begivenheter.
I tillegg til produktene våre tilbyr vi også skreddersydde merkevarebyggingsalternativer for bedrifter som ønsker å markedsføre merkevaren sin.Teamet vårt kan samarbeide med deg for å skape et unikt og iøynefallende design som vil hjelpe merkevaren din til å skille seg ut fra mengden.
Å besøke standen vår på Canton Fair er en fin måte å få en førstehånds titt på produktene våre og lære mer om selskapet vårt.Vi oppfordrer alle til å ta turen innom og se hva vi har å tilby.
Avslutningsvis er vi begeistret over å stille ut på Canton Fair og inviterer alle til å komme og besøke standen vår.Vi ser frem til å møte deg og vise deg våre nyeste produkter.Takk for din fortsatte støtte, og vi håper å se deg snart!


Innleggstid: 21. mars 2023